Kostrådgivning | Rygg och ledkliniken Nyköping

Kostrådgivning

Vi erbjuder kostrådgivning för att hjälpa dig att uppnå ett bättre välmående utifrån din livssituation och målsättning. Det kan exempelvis handla om att äta bättre, gå ned i vikt eller att bli piggare. Vårt mål är att du ska få de verktyg som behövs för en hållbar livsstil.

Du kan också använda dessa besök på ditt friskvårdsbidrag!

Kostrådgivningen utförs av Lovisa Wetterstedt,
Leg. Fysioterapeut och Kostrådgivare. Läs mer om Lovisa här.

Upplägg och besök

 Kostrådgivningen byggs i två steg - där nybesöket är ditt första besök och det ligger också till grund för eventuella tillvalstjänster. Här går vi tillsammans igenom nuläget och dina mål. Du får en kortare rådgivning och vi kommer tillsammans diskutera eventuell uppföljning. Vissa kunder känner sig nöjda här och fortsätter på egen hand, medan andra vill köra vidare med någon av våra tillvalstjänster.

Vi har tagit fram tre tillvalstjänster där ditt behov styr. Vissa vill ha tydlig plan och återkoppling där ett individuellt kostschema är ett alternativ, medan vissa tycker att det räcker med rådgivning. Vad som passar dig kommer vi gå igenom vid första besöket (nybesöket).

Nybesök Kostrådgivning 650:-
  • Genomgång av nuläget
  • Genomgång av mål
  • Kortare rådgivning
  • Diskussion om vidare uppföljning
Tillval: Kostschema
  • Kostschema 4 veckor: 1500:-
  • Kostschema 8 veckor: 2500:-
  • Kostschema 12 veckor: 3300:-

Veckouppdateringar via appen/mail. Eventuella justeringar i kostchemat. Frågor via mail/appen.

Tillval: Återbesök 650:-

Ett återbesök med rådgivande samtal. Ni diskuterar hur det gått för dig på egen hand sedan ni senast sågs. Ni pratar också om eventuella uppföljningar.

Tillval: Uppföljning i appen 650:-/mån

Du kör egen kostregistrering i appen. Under tiden får du kontinuerlig uppföljning/rådgivning i appen. Detta är en månadsprenumeration där du då betalar för 4 uppföljningar/månad.

 

Har du frågor om upplägget? Maila till lovisa@ryggochled.com. Ring till kliniken för bokning på 0155-21 54 54.